Dublin Dil Okulu ve Dublin Dil Okulu Fiyatları

Dublin dil okulu ve Dublin dil okulu fiyatları 2022 güncel listesini şimdi inceleyin. Dublin dil okulları arasında tercih edebileceğiniz en iyi okullar, en iyi indirim fırsatları ile sizi bekliyor. İrlanda dil okulları ile İngilizce dil becerilerinizi geliştirmeyi düşünüyorsanız neden Dublin dil okulları olmasın? Dublin’de İngilizce dil kursunu tercih etmek için nedenleri sizler için sıraladık. İşte bunlardan bazıları:

1- Neden Dublin dil okulu ve İrlanda dil okulları seçeneklerini düşünmelisiniz?

İngilizceyi İrlanda’da öğrenirseniz dünyada  İngilizce konuşan bütün insanları anlayabilirsiniz. Dublin’de İngilizce dil kursuna gitmek sadece ders esnasında İngilizce öğrenmekten ibaret değildir aynı zamanda tamamen İngilizce konuşulan bir ortamla özdeşleşmektir.

Dublin dil okulları sayesinde Dublin şehrinin her köşesinde İngilizcenizi geliştirmek için fırsatlarınız olur ve insanlar çok arkadaş canlısıdır, sizinle her an yeni bir sohbet başlatabilirler. Dublin dil kursunda özellikle yaz aylarında bile birden çok mevsimi deneyimleyebilirsiniz. Bir gün içerisinde dört mevsimi yaşayabilirsiniz Havada , sosyal yaşantıda burada hiç sıkıcı değildir ve nasıl olacağını hiç tahmin edemezsiniz.

2- Dublin dil okulu ile çok uluslu ortamı , Dublin şehrinde rahat ve eğlenceli yaşam biçimi

Dublin’de dil kursuna gelmiş sizin gibi yüzlerce insanla tanışırsınız! Daha fazlası yabancıları ağırlamaya alışık bir şehirdir ve genç insanlarla doludur. Çok büyük bir şehir değildir o nedenle kolayca yaşayabilirsiniz. Şehirdeki bütün atraksiyonlar size yürüme mesafesinde olacaktır. İrlandalılar çok sevecen ve iyi niyetlilerdir, size her an yardım etmeye veya sizinle konuşmaya hazırdırlar. Son derece misafirperverlerdir.

Dublin şehri the Liffey nehri tarafından Kuzey ve Güney olmak üzere ikiye ayrılmıştır. Dublin’de bir nehir olması çok güzeldir. Bu sayede yorucu şehir hayatından biraz uzaklaşmanız sağlanır. Dublin Dil Okulu’nda edindiğiniz arkadaşlarınızla nehir karşısında oturarak dinlenebilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz. Şehrin bir diğer etkileyici yanı yeşillik dolu olmasıdır. Bu son derece doğal bir durum aslında şehirden 20 dakika uzağa giderseniz daha çok yeşil alanlar görürsünüz. Ancak şehir merkezi de böyledir. Haritayı alırsanız birkaç park bulursunuz. Dublin’de pek çok park ve bahçe vardır bunlardan bir tanesi Phoenix Park’tır ve alanı 707 hektarı kaplamaktadır. Şehirde gün batımı da harikadır. Eğer Dublin Dil Okulları’na yaz döneminde gitmeyi tercih ederseniz güneşin sabah 5’te doğduğunu ve neredeyse akşam 10’da battığını görürsünüz. Bu sayede gününüz uzun olur ve akşama kadar vaktinizi kaliteli şekilde değerlendirebilirsiniz. Tek problem İrlanda evlerinde genellikle panjur olmamasıdır o nedenle odanıza sızan güneş ışığına alışmanız gerekecektir. Tabi bu durum kışın değişmektedir. Güneşin doğuşu sabah saat 8 olup batışı ise akşam 4 olmaktadır. Bununla birlikte Dublin insanı sizi etrafa bakarken görürse mutlaka size yardıma ihtiyacınız olup olmadığını sorar veya kaybolduysanız yolu gösterebileceklerini söylerler.

3- Dublin dil okulu ile çalışma izni ve iş deneyimi fırsatları

İrlanda size birden çok fırsat sunmaya hazırdır, o nedenle burada olmak sadece İngilizce öğrenmekle ilgili değildir. Dublin dil okulları sayesinde iş deneyimi de edinebilirsiniz. İş piyasası son derece aktiftir. Eğer kariyerinizde bir adım ileriye gitmeyi düşünürseniz Dublin bunun başlangıcı olabilir. Dublin dil okulu kararınızdan kesinlikle pişmanlık duymazsınız.

4- Dublin dil okulları ve hareketli sosyal yaşam

Dublin size yapılacak pek çok şey sunar. Her akşam bir şeyler içmeye ve yeni arkadaşlar edinmeye çıkabilirsiniz. Özellikle yaz dönemlerinde bunu yapabilirsiniz. Aynı zamanda birden çok etkinlik vardır. Dublin aynı zamanda pub’larıyla ünlüdür. Bunlardan bir tanesi Bernard Shaw’dır. Kapısına geldiğinizde normal bir İrlanda pub’ı olduğunu düşünürsünüz ancak içeriğe girdiğinizde sizi harika bir teras bekler ve bir DJ performansı izlersiniz. Burada güzel vakit geçireceğiniz garantidir. Hemen yanında Eatyard vardır. Burayı çoğunlukla hafta sonlarında veya bir festival olduğunda açık bulursunuz ve burada çok fazla çeşit yiyecek vardır. Lezzetli bir pizza yemek istiyorsanız gideceğiniz yer The Big Blue Bus’tır. Burada € 10 EUR’ya bir pizza yiyebilirsiniz. Bir dünya kupası maçı mı izlemek istiyorsunuz? Bunun için The Living Room diye bir yer vardır. Burada HD ekranlarda maçın keyfini çıkarabilirsiniz. Dublin’de gidilecek pub’lar arasında atlamamanız gereken The Church’tır. Adının böyle olmasının nedeni ise eskiden bir kilise olmasıdır. Bunu içeriye girdiğinizde de fark edersiniz. Burası gerçekten ziyaret edilmeye değerdir ve aynı zamanda dışarıda da oturulacak masaları vardır. Peki biraz dans etmeye karar verdiyseniz o halde gitmeniz gereken yer Dicey’s’dir. Buraya giriş ücretlidir ancak içeceklerin fiyatı son derece uygundur. Burada iyi vakit geçirirsiniz. Üstelik içerisinde çok güzel bir bahçesi vardır. Bir diğer dans yeri ise River Bar’dır. Latin müzik severler için burası idealdir.

5- İrlanda Dil Okulları arasıda Dublin Dil Okulu seçenekleri ile zengindir

Dublin’de İngilizce dil eğitimi için gidebileceğiniz pek çok kaliteli dil okulu seçeneği vardır. Bunlara örnek olarak verebileceklerimiz;  Centre of English Studies Dublin, EC Dublin, Griffith College Dublin, Alpha College of English, Swan English Language Training, Delfin School of English, Emerald Cultural Institute Dublin, ATLAS Language School ve International House Dublin’dir.

Bu okullardan Alpha College of English hakkında konuşmamız gerekirse o da ilk olarak bu dil okulunun şehrin kalbinde yer aldığını söylemek olacaktır. Alpha College of English Dublin’de öğrencilerin İrlanda kültürünü yakından tanımaları teşvik edilir. Bunun için kültürel ve sosyal programlar düzenlenir. Öğrencilerin sınıf dışında da vakit geçirmeleri gerektiği düşünülmektedir. Dublin tarih dolu bir şehirdir o nedenle burada sonsuz sayıda müzeler, galeriler ve etkinlikler bulursunuz. Buraları keşfetmek Alpha College of English’ın düzenlediği gezilerle ve aktivitelerle mümkündür. Çünkü bu Dublin Dil Okulu sosyal, kültürel ve tarihi anlamda önemi olan yerlere geziler düzenlemektedir ve ekstra bir ödeme istemez. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarına geçerken Alpha’da etkileyici ve heyecan verici aktiviteler olmaktadır. Tüm öğrenciler İngilizcelerini, kelime bilgilerini geliştirmek için aynı zamanda diğer öğrencilerle eğlenmek için buluşmalara, aktivitelere ve gezilere katılabilmektedirler. Okulda her Cuma bir sosyal gece düzenlenir ve bu gece bir Alpha öğretmeni tarafından yönetilir. Bu gece genellikle geleneksel bir İrlanda pub’ında gerçekleşir. Bu, öğrencilerin yoğun bir öğrenme haftasından sonra gevşemeleri için gerçekten harika bir fırsattır. Aynı zamanda İrlanda kültürüne dalmaları açısından ve İngilizcelerini geliştirmeleri için güzel bir aktivitedir. Yer her hafta değişmektedir ve buluşmalar akşam 9’da gerçekleşir. Genellikle 11.30’da sona erer. Ancak yine de öğrenciler isterlerse partiye devam edebilmektedirler.  Aktivitelerin çoğu İrlanda tarihine kültürüne ve toplumuna odaklanmaktadır. Sosyal programın bir parçası olarak ünlü simge yapılara, müzelere, galerilere ve atölyelere geziler yapılmaktadır. Bu, öğrencilere bilgilendirici turlar, yaşadıkları ve öğrendikleri ülkenin bir arka planı ve sonucu olarak İrlanda tarihi ve kültürü hakkında kalıcı bir izlenim sağlar. Ayrıca, ilgi çekici doğal yerleri ziyaret etmek isteyenler için cumartesi günleri geziler sunar. Eylül ayından Haziran ayına kadar Cumartesi gezileri Dublin içindeki yerlerdir ve Temmuz ve Ağustos aylarında tur grupları daha uzaklara gitmektedirler. Gidilecek birden çok destinasyon vardır. Varış noktaları İrlanda tarihinin ve toplumunun ayrılmaz bir parçalarıdır, bu nedenle okul ziyaret edilecek çok çeşitli yerler sunmaktadır. Bunlara örnek olarak ünlü Croke Park, Phoenix Park (geyiklerin evi) , Dublin Zoo, Glasnevin’deki Ulusal Botanik Bahçeleri, Konuşmacı William Connolly’nin Palladyan ütopyası Castletown House; ve manastır yerleşimi Glendalough verilebilir. Diğer yerleri listelemek gerekirse; Bray, Hugh Lane Gallery, Howth, St Michan’s, Dun Laoghaire, Guinness Storehouse, Aviva Stadium, Gallery of Photography and Photographic Archive, St. Patrick’s Cathedral, Irish Museum of Modern Art, General Post Office, Glendalough, Trim Castle, Hill of Tar, Powerscourt Waterfall Gardens, Boyne Valley söylenebilir.

Dublin Dil Okulu Fiyatları

Dublin dil okulu fiyatları için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

Şehir        

Okul Adı Program Adı 4 hafta ücret 

6      hafta ücreti

8 hafta ücreti 12 hafta ücreti 16 hafta ücreti 25 hafta ücreti Okul Kayıt Ücreti

Dublin Dil Okulu Fiyatları 2022

Centre of English Studies Dublin Genel İngilizce 20 ders €912 €1218 €1624 €2220 €2960 €3675 € 75
Yoğun İngilizce 30 ders €1104 €1548 €2064 €2952 €3936 €4825
IELTS Hazırlık 30 ders €912 €1218 €1624 €2220 €2960 €3675

EC Dublin

Genel İngilizce  € 1040 €1560 €2080 €2976 €3968 €4512 € 50
Yoğun İngilizce ders  €1216 €1824 €2432 €3456 €4608 € 5280
IELTS Hazırlık  € 1040 €1560 €2080 €2976 €3968    ---

Griffith College

Genel İngilizce  € 640 € 900 € 1200 € 1596 € 2240 € 3360 € 100
Yoğun İngilizce  € 1020 € 1410 € 1880 € 2580 € 3200 € 4800
Akademik İngilizce  € 1020 € 1410 € 1880 € 2580 € 3200 € 4800
Alpha College of English  Genel İngilizce   € 680 € 1020 € 1360 € 2040 € 2720 € 4250  
Yoğun İngilizce € 1280 € 1920 € 2560 € 3840 € 5120 € 8000

Diğer dil okulları seçenekleri fiyatları için lütfen bu linki ziyaret ediniz.

Dublin Dil Okulu Programlarına Kayıt Olmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

Dublin dil okulu esnasında şüphesiz şehrin kültüründen ve insanından etkilenir dil becerileriniz yanında eşsiz bir deneyim edinirsiniz. Dublin Dil Eğitimi için Levant Education danışmanlarıyla iletişime geçebilir vize, konaklama, okul ve ders seçimi konusunda hızlı ve güvenli destek alabilirsiniz. İrlanda dil okullarına başvuru için bizimle birkaç farklı yöntem ile irtibata geçebilirsiniz:

 

►Aşağıdaki online bilgi istek formunu doldurarak

►Danışmanlarımız ile telefonda görüşerek: 0 212 231 2543

►Nişantaşı ofisimizi randevu aldıktan sonra ziyarete gelerek

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.