Galway Dil Okulu ve Galway Dil Okulu Fiyatları

Galway dil okulu ve Galway dil okulu fiyatlarını inceleyin İrlanda dil okulları arasında en otantik deneyimi yaşayacağınız bu büyüleyici şehirde sizi bekleyen, Galway dil okulu seçeneklerini keşfedin. Eğer İngilizcenizi nasıl geliştireceğinizi düşünüyorsanız bunun cevabı İrlanda dil okulları seçeneklerinden geçiyor. Galway dil okulu programlarına katılarak her gün İngilizce konuşabilir, iyi bir dil okulunda İngilizce çalışabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni deneyimlere sahip olabilirsiniz. Yurtdışı dil okulunda İngilizce çalışmaya karar verdikten sonra en heyecanlı ve önemli kararı vermeniz gerekir o da nereye gideceğinizdir. İrlanda dil okulları uygun maliyeti ve kaliteli eğitimi ile son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. İrlanda’da seçebileceğiniz en keyifli şehirlerden biri Galway’dir. İşte Galway dil okulu seçimi için bazı nedenleri sizler için sıraladık.

1-Galway dil okulu seçenekleri ile uluslararası bir şehirde eğitim

Öncelikle Galway’de uluslararası bir topluluk vardır. Galway’de dünyanın her köşesinden gelen harika insanlar yaşamaktadır. Galway İrlanda’nın en uluslararası şehirlerinden biridir. Bunu Galway’de bulunan dünyaca ünlü üniversitelere, sanat topluluklarına, teknolojiye, sağlık sektörüne ve dil okullarına bağlayabiliriz. Şehir bu çeşitliliği kucaklamaktadır ve bunu her yıl yapılan festivallerin takviminde, harika yemeklerde ve restoranlarda ve dil okulu sınıfınızda fark edersiniz.

2- Galway dil okulu seçenekleri ile İngilizce’de her türlü aksanı anlayın

Hiç fark ettiniz mi, İngilizce dersleriniz esnasında sınıfta bir dinleme egzersizi yapmak oldukça kolaydır ancak birisiyle İngilizce bir sohbet gerçekleştirirken onu anlamada zorluk çekersiniz. Bunun nedeni ise İngilizce derslerinde Amerikan veya İngiliz aksanının kullanılıyor olmasıdır. Galway’de yaşayarak tüm aksanlarla tanışmış olursunuz, yerel olan veya olmayan, sınıf içerisinde veya dışında kişilerle konuşursunuz. Galway’e geldiğinizde İngilizce öğrenmekten çok daha fazlasını yaparsınız, öncelikle bir birey olarak gelişirsiniz. Galway dil okullarında  diğer insanlarla tanışmak bunu sağlayan faktörlerden biridir. Galway’de en arkadaş canlısı insanlarla tanışırsınız. İnsanlarla ikinci dilinizle konuşurken başta utanabilirsiniz ve yabancılara yaklaşmaktan çekinebilirsiniz. Ancak İrlandalılar dünyada sıcakkanlılıklarıyla ünlüdür. Galway ise seyahat severler tarafından birçok kez dünyanın en arkadaş canlısı şehirlerinden biri seçilmiştir. Hatta diğer İrlanda şehirlerine kıyasla daha sevecendirler. Günlük yaşamın rahat temposu ve muhteşem gece hayatı, Galway'i yeni arkadaşlar edinmek için ideal bir yer yapar. Galway öğrencilerle, sanatçılarla ve diğer ilgi çekici insanlarla doludur. Bu insanlar genellikle kısa süreli olarak Galway’e geldiklerini söylerler ancak şehri hiç terk etmemişlerdir. Galway’de bir kafede otururken yanınızdaki biri sizinle bir sohbet başlatabilir.

3- Galway dil okulu ile turistlerin çekim şehrini keşif zamanı

Galway’de bir uluslararası şehrin bütün avantajlarını küçük şehrin güvencesiyle deneyimlersiniz. Dünyadaki seyahat severlerin uğrama noktası olmasıyla Galway’i büyük bir şehir olarak hayal edebilirsiniz. Festivaller, sinemalar, spor takımları, birkaç ünlü tiyatro topluluğu, sayısız pub ve restoranı vardır.

Galway’de nüfus 80.000’den azdır. Galway’de insanlar birbirlerini tanırlar. İşlerinizi yaparken arkadaşlarınızla karşılaşmanız hiç de alışılmadık bir durum değildir. Şehir merkezi yürünebilirdir. Galway’in sokaklarında kaybolmayacağınız garantisini veremeyiz ancak birisinin bu durumda size yardım edeceği kesindir. Galway’de rahat ve güvenli hissedersiniz çünkü burada suç oranı düşüktür.

4-Galway’den İrlanda’nın en önemli şehirlerine kolay ulaşım

Galway dil okulu seçimini yaparak İrlanda’nın diğer bölümlerini keşfetmek için iyi bir konumda olursunuz. Arkadaş canlısı bir şehirden diğer şehirlere hafta sonları rahat ve güvenle geziler gerçekleştirebilirsiniz. Bir tren, otobüs veya arabayla birden çok güzel yeri ziyaret edebilirsiniz. İrlanda’nın üç büyük şehri Dublin, Cork ve Limerick’tir. Bu şehirler Galway’e iki saat uzaklıktadır. Çok güzel ve keşfedilemeye değer ilginç yerlerdir. Kırsal kesim ilginizi daha çok çekiyorsa, Galway'in dünyaca ünlü Vahşi Atlantik Yolu'nun ortasında olduğunu bilmekten mutluluk duyacaksınız. Burası, güzel tarihi kasabalardan, çarpıcı milli parklardan ve doğa rezervlerinden ve yüzlerce büyüleyici İrlanda köyünden geçen bir sahil rotasıdır. Şehir merkezinden İrlanda'nın en çok ziyaret edilen ve ünlü doğal alanlarından bazılarına sadece bir saat uzaklıkta olursunuz. Bunlar Moher Kayalıkları, Aran Adaları ve Connemara tepeleridir ve İrlanda kırsalının güzelliğini dünyaca ünlü yapan filmler buralarda çekilmiştir.

5- İrlanda dil okulları arasında en orijinal deneyimi Galway’de yaşayın

Galway’deyken otantik bir İrlanda deneyimi yaşarsınız. Şehrin kendisi, Corrib Nehri'nin Galway Körfezi ve Atlantik Okyanusu'na döküldüğü güzel bir noktadadır. Şehir merkezinin herhangi bir yerinden nehir ve kanalların yanındaki huzurlu yollarda, kilometrelerce süren deniz kenarı gezinti yolunda, parklarda ve ormanlık alanlarda yürüyüş yapabilirsiniz. Her bir dönüşünüzde İrlanda tarihiyle bir bağlantı yakalarsınız. İrlandalıların ne kadar mütevazı yaşadıklarını öğrenebileceğiniz tarihi Claddagh köyü bunlara örnektir.

İrlanda'da İngilizce öğrenmeyi seçen pek çok kişi bunu zaten İrlanda kültürünün zenginliğinin farkında oldukları ve büyülenmiş oldukları için yapmaktadır. İrlanda’da muhteşem kırsal alanlarına hayran kalacağınız bir film seti görmeniz mümkündür. Ya da geleneksel İrlanda müziğine ilginiz olabilir. Daha çok modern müzisyenlerin İrlanda ile bağlantıları vardır. Belki de insanları büyüleyen ve sonsuza kadar kalmak istemelerini sağlayan müziktir.

Peki Galway’de gidebileceğiniz kaliteli dil okulları hangileridir?

Bunun için verebileceğimiz örnek Galway Cultural Institute’dur. Galway Cultural Institute’de size uyacak her türden kursu bulabilirsiniz. Hedefiniz etkin ve güvenli şekilde İngilizce iletişim kurabilen birisi olmak ise bu Galway Dil Okulunun görevi de bu hedefinize başarılı bir şekilde ulaşabilmeniz için her desteği alabilmenizi sağlamaktır. Okulun İngilizce kursları ve özel programları, haftalık öğrenme hedefleri ve değerlendirme testleri ile açıkça yapılandırılmıştır. İhtiyaçlarınıza yönelik birden çok İngilizce kursu sunulmaktadır. Bunlar Genel İngilizce, Sınav Hazırlık, İş İngilizcesi olabilmektedir. Seçiminiz ne olursa olsun Galway Cultural Institute’de bu dersleri alabilirsiniz. Genel İngilizce kursları öğrenciler arasında en popüler olanıdır. Bu derslerle günlük iletişim için pratik İngilizce geliştirilir. Bir diğer ders ise Online İngilizce dersleridir. Bu dersler ile dünya etrafından öğrencilerle günlük İngilizce dil sınıfları arkadaşça ve profesyonel bir ortamda verilir.  Yurtdışında İngilizce temalı dersler kendinizi başka bir dile kaptırmanız için idealdir. Bunlar uzun süreli Genel İngilizce dersleridir.Bu kurs becerilerinizi ve İngilizcedeki akıcılığınızı Galway’de yaşama ve çalışma deneyiminizden keyif alırken sağlar. İngilizce Sınav Hazırlık dersleri ile temel uluslararası İngilizce sınavlarına hazırlanabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi IELTS’tir. Yaz İngilizce kursları İngilizcedeki hız ve akıcılıklarını yaz aylarında geliştirmek isteyenler için tasarlanmıştır. Okulun yaz İngilizce kursları pratik kurslardır ve sizlere bilgi beceriler ve dildeki akıcılık günümüz dünyasında kullanabileceğiniz şekilde aktarılır. Profesyoneller için İngilizce dersi kariyerinize yeni başlıyor olun veya yeterince alanınızda başarılı olun, İngilizce dil becerilerinizi ve güveninizi arttıracaktır. Aynı şekilde profesyonel iş sertifikaları kursu ister henüz bir öğrenci olun veya yeni fikirler arayan bir girişimci ya da iş ortamına yeni giriş yapan birisi de olabilirsiniz, bu İngilizce programları size iş dünyasındaki İngilizce dilini tanıtacaktır. Bire bir İngilizce dersleri, bir grubun genel ilerlemesi yerine sizin ve ihtiyaçlarınızın belirlediği bir hızda hareket etmenizi sağlar.

Bire bir derslerde öğrencilerin öğretmenlerini bir kaynak olarak kullanabilecekleri pek çok fırsat olur. Sorular sorabilir, dil modellerini görebilir ve becerilerinin pratiğini yapabilirler.

Dünyanın her yanından öğrenciler Galway’de İngilizce çalışarak haftalarını veya aylarını geçirmekten çok memnun kalırlar. Yeni arkadaşlar edinme, yeni bir dil öğrenme ile Galway’de sadece sınıfta vakit geçirmezsiniz. Çoğu Galway Cultural Instititue öğrencisi bu şehri tercih etmişlerdir çünkü zengin bir kültürü, arkadaş canlısı insanları, hareketli bir gece hayatı vardır. Galway’e ister yoğun bir program için bir ya da iki hafta gelin veya hayatınızı değiştirmek için sekiz ay geçirin, ülke dışına çıkmak ve keşfetmek harika bir fikirdir. Birçok Galway Dil Okulu öğrencisi şehrin sunduklarından çok etkilenmişlerdir.

Galway Dil Okulu Fiyatları

Şehir        

Okul Adı Program Adı 4 hafta ücret 

6      hafta ücreti

8 hafta ücreti 12 hafta ücreti 16 hafta ücreti 25 hafta ücreti

Galway Dil Okulu Fiyatları 2022 

Galway Cultural Institute Genel İngilizce  € 860 € 1260 € 1680 € 2400 € 3200 € 4250
Yarı-Yoğun İngilizce  € 1020 € 1500 € 2000 € 2880 € 3840 € 5125
Yoğun İngilizce € 1100 € 1620 € 2160 € 3120 € 4160 € 5375

Galway Dil Okulu programlarına kayıt olmak istiyorum, ne yapmalıyım?  

Galway Dil Okulları için Levant Education danışmanlarıyla iletişime geçebilir, İrlanda dil okulu için vize başvurusu, okul tercihi, ders seçimi, konaklama organizasyonunda hızlı ve güvenli destek alabilirsiniz. Galway Dil Okulu programlarına başvuru için bizimle birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz.   

►Aşağıdaki online bilgi istek formunu doldurarak

►Danışmanlarımız ile telefonda görüşerek: 0 212 231 2543

►Nişantaşı ofisimizi randevu aldıktan sonra ziyarete gelerek

 

İlginizi çekebilecek diğer başlıklar

→ Dublin dil okulu seçenekleriniz

→ Cork dil okulu seçenekleriniz

→ İrlanda dil okulu seçenekleriniz

→ Kanada dil okulu seçenekleriniz

→ Malta dil okulu seçenekleriniz

→ Avustralya dil okulu seçenekleriniz

→ Yeni Zelanda dil okulu seçenekleriniz 

→ Güney Afrika dil okulu seçenekleriniz

→ Amerika dil okulu seçenekleriniz

→ İngiltere dil okulu seçenekleriniz

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.