San Francisco Dil Okulu ve San Francisco Dil Okulları Fiyatları

San Francisco Dil Okulu ve San Francisco Dil Okulları Fiyatları

San Francisco dil okulu programlarını tercih etmeniz için çok sebebiniz var. San Fransico dil eğitimi programları avantajları, San Francisco şehri ve San Francisco dil okulları fiyatlarını hemen inceleyin. Levant Yurtdışı Eğitim danışmanlığı farkı ile Amerika dil okulları konusunda uzman danışmanlar ile San Francisco yaz okulu ve San Francisco dil okulu programlarınızı organize edin. San Francisco’da bulunan en iyi dil okullarında İngilizcenizi ilerletin, sosyal aktivitelere katılarak Kaliforniya’yı keşfedin.

►Levant Yurtdışı Eğitim danışmanları ile iletişime geçmek ve ücretsiz danışmanlık  hizmetinden faydalanmak için 0 212 231 2543 nolu telefonu arayın, Zoom üzerinden online danışmanlık hizmeti alın veya Nişantaşı merkezimizi ziyaret edin.

EC San Francisco Dil Okulu ve EC Yaz Okulları

Amerika dil okulları arasında EC San Francisco dil okulu son derece iyi bir seçimdir. EC San Francisco dil okulu modern bir merkezdir ve San Francisco’nun kalbinde bulunmaktadır. Market Street’in hemen yanında ve Union Square’e kısa bir yürüme mesafesindedir. Sınıflar geniş güneş ışığı alan büyük salonlardır. Burada öğrenciler dinlenebilir ve dünyanın diğer yanından gelen öğrencilerle tanışabilirler. EC San Francisco 2010 yılında kurulmuştur. Merkezin kapasitesi 224 kişidir. Toplamda 8 sınıf vardır. EC San Francisco dil okulunda bulunan İngilizce programlarına katılmak için minimum yaş 16’dır. Yaz aylarında EC San Francisco dil okuluna gelen öğrencilerin yaş ortalaması 21-22 yaşdır. Sınıflara düşen ortalama öğrenci sayısı COVID-19 salgını sebebi ile 8 kişiye indirilmiştir. San Francisco Dil Okulu EC San Francisco’da 12 adet internete bağlı bilgisayar, merkez içerisinde ücretsiz internet erişimi, İngilizce kitaplara ulaşabileceğiniz kütüphane, tüm EC San Francisco öğrencileri için bireysel çalışma odaları, her sınıfta interaktif beyaz tahtalar, Starbucks, sosyal ve kültürel programlar, öğrenci oturma alanı, üniversite kabul hizmetleri bulunmaktadır.

San Francisco büyüleyici ve yaratıcı bir şehirdir.  San Francisco her zaman yaratıcı ve girişimci insanları kendine çekmiştir. Bu kişiler şehrin muhteşem manzarasında bir ilham bulurlar. Eğer siz de kendinizi böyle görüyorsanız, San Francisco’da İngilizce öğrenmek ve EC deneyimi yaşamak sizin için mükemmel olacaktır.

EC San Francisco Dil Okulu’nda Sunulan İngilizce Dil Eğitimi Programları

EC San Francisco’da sadece Genel İngilizce eğitimleri değil, aynı zamanda bir beceri üzerine uzmanlaşmış sınıflar sunulmaktadır. Bu özel beceriye her gün yarım saat ayrılır. Yani dersin sonunda öğrenciler bu derste öğrendiklerini günlük yaşamlarında  kullanabilecek duruma gelirler. Bu uzmanlaşmış sınıflar öğleden sonraları verilmektedir. Öğrenciler yarı-yoğun İngilizce veya yoğun İngilizce kurslarına kayıt oldukları zaman bu dersleri alırlar. San Francisco Dil Okulu EC San Francisco, konuşma, yazma, gramer, kelime bilgisi ve TOEFL test hazırlık derslerini  sunmaktadır. Derslerin verilmesi öğrencilerin ihtiyaçlarına bağlıdır. O nedenle  bu dersler ihtiyaca göre açılır. Yaz için olan temel dersler; Gerçek İletişim için Dilbilgisi, Akademik Beceriler ve Güvenle Konuşma’dır.

EC San Francisco Dil Okulu - Gerçek İletişim için Dil Bilgisi Kursu

Bu sınıf dil bilgisi derslerini vermek amaçlı tasarlanmıştır, gerçek hayatta iletişim kurabilmeleri için gerekli olan gramer öğrencilere öğretilir.  Kurslar, işyeri grameri, yazılı iletişim, medya vb. ile birlikte konuşma dilbilgisini hedefler. 3 farklı seviye vardır. Başlangıç seviyesi, orta ve yüksek seviye.

EC San Francisco Dil Okulu - Akademik Beceriler için Dil Kursu

Akademik Beceriler de çoklu seviye söz konusudur. Öğrencilerin üniversite ve akademik ortamlarda ihtiyaç duyacakları beceriler hedeflenir. Amerika’da Üniversite okumak  isteyen öğrenciler için bu sınıf oldukça faydalıdır. Dersin odaklandığı beceriler, not alma, ders özetleme,  editleme, tekrar gözden geçirme, çizim ve daha fazlasıdır.

EC San Francisco Dil Okulu - Güvenle İngilizce Konuşma Kursu

Öğrencilere yabancı dil konusunda geliştirmek istedikleri bir beceri sorarsanız ilk olarak size konuşma diyeceklerdir. Çoğu zaman öğrenciler görüşlerini ifade etmede güven eksikliği yaşarlar. O nedenle bu derste öncelikle  güven aşılanmaktadır. Dilin önce iletişim ile sonra teknikle ilgili olduğu öğretilir. Okul da öğrencilerin  belli konularda tartışma yapabilecekleri ve görüşlerini ifade edebilecekleri ortamlar oluşturulmaktadır.

►10-17 yaş öğrenciler için Amerika yaz okulları ve San Francisco yaz okulu seçeneklerini incelemek için bu linki ziyaret ediniz. 

EC San Francisco’da İngilizce öğrenmek

Covid-19 sebebiyle kapalı kalan San Francisco Dil Okulu EC San Francisco 1 Mart 2021 tarihi itibariyle tekrar kapılarını öğrencilere açmıştır. San Francisco Dil Okulu EC San Francisco’da öğrencilerin sağlığı son derece önemlidir, üst seviyede koronavirüsüne karşı önlemler okul içerisinde ve çevresinde uygulanır. Okul öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her şeyi yapmaktadır.

San Francisco Dil Okullarını ve San Francisco’yu bu kadar çekici yapan nedir?

San Francisco’da bir film setinde çalışın!

Bunu gerçek anlamda söylemedik tabi ki, ancak San Francisco’nun birçok film çekimi için seçilen bir yer olduğunu biliyor muydunuz? San Francisco sokaklarında sayısız dünya yıldızı yürümüştür ve şehir küçük bağımsız yapımlardan Oscar kazananlara kadar her türden film için uygun bir atmosfer sağlamıştır. Görsel olarak, San Francisco yaratıcı insanlar için mükemmeldir. Çekilen filmler arasında Mrs Doubtfire ve 1968 yapımı Bullitt isimli filmleri söyleyebiliriz. Bullitt’in en hatırlanan sahnesi San Francisco tepelerinden yokuş aşağı bir araba kovalamasıdır. Hepsi özel efektler kullanılmadan çekilmiştir.

San Francisco Tepeleri  ve Sokak Arabaları

San Francisco’nun tepeleri dünya çapında ünlüdür. Şehrin konumu San Andreas ve Hayward olmak üzere iki fay hattı üzerindedir. San Francisco dünyanın en dağlık ikinci şehridir. Şehirde teleferikler bu tepelere çıkmak için yapılmıştır ve günümüzde hala kullanılmaktadır. San Francisco’dayken Downtown’dan Fisherman’s Wharf’a gidebilir aynı zamanda turistik yerleri ziyaret edebilirsiniz. Bu sırada resim çekmeyi unutmayın.

Ekşi Mayalı Ekmeği yiyin

2020 yılından bu yana bir sosyal medya trendi hatırlamamız gerekirse, bu dünyanın her yanından insanların ekşi mayalı ekmek yapmayı öğrenmek istemeleri olacaktır. Ekşi mayanın evinde İngilizce öğrenmeye ne dersiniz? İster bu alanda uzman olun ister amatör olun yerel üretimi mutlaka deneyimlemeniz gerekir. Aynı zamanda ekşi maya ekmek kasesinde servis edilen çorbayı da içmeyi unutmayın. Evet ekmek kase tamamen yenebilir.

San Francisco Dil Okulu evinizdir!

Pandemi döneminde dünyanın biraz farklı olduğunu biliyoruz. EC San Francisco sizin İngilizce öğrenme deneyiminizin mümkün olduğunca keyif verici, güvenli ve faydalı olması için elinden gelen her şeyi yapar.San Francisco dil okullarından EC San Francisco öğretmenleri dersleri mevcut kısıtlamalara uyarlayabilecek şekilde eğitilmişlerdir. Size hatırlanacak bir deneyim yaşatmaya söz verirler. Kaliteden ödün verilmez ve eğlence sıkıntısı yaşanmaz. Öğrencilerin başarısı öncelikleridir. EC San Francisco’ya Genel İngilizce dersleri için veya Akademik Sömestr için gidebilirsiniz. Her ikisi için de unutulmaz bir deneyim yaşayacağınız garanti edilir.

 

San Francisco Dil Okulları Fiyatları 2022

Şehir Okul Adı Program Adı 4 hafta 6 hafta 8 hafta 12 hafta 16 hafta 24 hafta Okul Kayıt Ücreti
San Francisco Dil Okulları EC San Francisco Dil Okulu Fiyatları Genel İngilizce $ 1290 USD $ 1935 USD $ 2580 USD $ 3690 USD $ 4920 USD $ 7290 USD $ 170 USD
Yarı-yoğun İngilizce $ 1455 USD $ 2182 USD $ 2910 USD $ 3915 USD $ 5220 USD    

Yoğun İngilizce /

TOEFL Hazırlık/

IELTS Hazırlık

$ 1650 USD  $ 2475 USD $ 3300 USD $ 4545 USD $ 6060 USD $ 8010 USD  

 

San Francisco’da Dil Okuluna Gitmek İstiyorum, Ne yapmalıyım?

Siz de Amerika’nın büyülü şehri San Francisco’da dil okuluna gitmek istiyorsanız  hemen Levant Yurtdışı Eğitim danışmanlarıyla birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere istediğiniz konaklama türü, ders seçimi ve Amerika dil okulu vizesi işlemlerini sunuyoruz. San Francisco dil eğitimi deneyimini yaşayın.

►Aşağıdaki online bilgi istek formunu doldurarak!

►Zoom üzerinden danışmanlarımız ile online danışmanlık alarak

►Telefonda danışmanlarımız ile görüşerek 0 212 231 2543

►Nişantaşı merkezimizi randevu alıp ziyarete gelerek

 

Dikkatinizi çekebilecek diğer konular:

→Amerika Dil Okulları

→New York Dil Okulları ve Fiyatları

→Los Angeles Dil Okulları ve Fiyatları

→Boston Dil Okulları ve Fiyatları

→San Diego Dil Okulları ve Fiyatları

→Mimai Dil Okulları ve Fiyatları

→Kanada Dil Okulları 

→İngiltere Dil Okulları

→İrlanda Dil Okulları

→Malta Dil Okulları

→Yurtdışı Yaz Okulları ( 8-17 yaş arası gençler için) 

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.