İngiltere'de Üniversite Okumak İsteyen Öğrencilere Hazırlık Yaz Okulu

İngiltere Üniversite hazırlık yaz okulu kursu 14-17 yaş arası öğrenciler için tasarlanmıştır ve İngiltere’de öğrenci hayatını lisedeyken deneyim etmek isteyenler içindir. İngiltere Üniversite hazırlık yaz okulu ile öğrencinin belli akademik konular üzerine yoğunlaşması sağlanır. Seçilebilecek akademik konular içerisinde  bilim, beşeri bilimler, matematik ile birlikte IELTS hazırlık kursuda bulunur. Bu program ileride İngiltere’de üniversite eğitimi alacak öğrenciler için idealdir.

İngiltere Üniversite Hazırlık, Pre University Summer School Program Detayları
Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz 2022 veya 19 Temmuz 2022
Süre: 2 hafta
Lokasyon:  Oxford, İngiltere
Gerekli İngilizce dil bilgisi: IELTS 4,5 bandı
Yaş aralığı:  14-17 yaş 
2 haftalık paket program ücreti: £ 2727 GBP
Program ücretine dahil olanlar:  Haftada 27 ders, kampüs içerisinde tek kişilik oda da konaklama, tüm sosyal ve sportif aktiviteler, havalimanı trasnferi London Heathrow gidiş-dönüş, 24 saat denetim, Kings Pre University Summer School katılım sertifikası. 

 

İngiltere Üniversite Hazırlık Program içerisinde hangi dersler verilmektedir? 

İngiltere yaz okulu fiyatları olarak bakıldığında program ücreti içerisinde olanlar yerleştirme sınavı ve düzenli başarı testleri, 27 saatlik akademik İngilizce dersi, matematik, bilim, coğrafya, iş gibi akademik konular, UCAS danışmanıyla üniversiteler üzerine rehberlik, IELTS Hazırlık, öğleden sonra aktiviteleri, otobüs kartı, bir tam gün ve bir yarım gün gezi, karşılama partisi / oryantasyon, kurs bitirme sertifikasıdır. Konaklama tek kişilik özel banyo ve tuvaletli odalar şeklindedir , sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği ücrete dahildir.  Öğrenciler A Level ve Foundation öğretmenleri tarafından eğitilmektedirler. İngiltere  üniversite seçenekleri hakkında UCAS danışmanlarından profesyonel rehberlik alabilmektedirler. Bu programda öğrenciler çalışma becerilerini ve stratejilerini geliştirirler. Zaman en iyi şekilde değerlendirilir, sınıf içi ve  sınıf dışı deneyimler kazanılır. Program kişinin kendisini daha iyi anlamasını sağlamakta ve öğrencinin seçeceği bölüm için kişiselleştirilmiş , güçlü bir başvuru yapmasına yardım etmektedir.

Bu programının başlangıç tarihleri, 5 Temmuz ve 19 Temmuz’dur. Katılım süresi 2 ve 4 haftadır. IELTS sınavından 4.5 derecede İngilizce yeterlilik gerekmektedir.  Katılım yaşı ortalaması 14 ve 17 arasındadır. Sınıflarda kişi sayısı 12 dir .Okula geliş günü Pazar’dır. Haftada 15 saat İngilizce ve IELTS hazırlık verilirken buna ek olarak 12 saat akademik konulara da yer verilmektedir. Toplamda 27 saatlik ders haftalık olarak gerçekleştirilmektedir. Bu dersler matematik konuları; aritmetik, cebir, perimetre ve şekiller, bilgi işlem, açılar,sayılar,zaman problemleri,kesirlerdir. Bu konuların çoğu zorlayıcı problem çözme egzersizleri ile öğretilmektedir. Öğrenciler bilim derslerini aktiviteler aracılığıyla keşfederler. Bunlar; emniyet, kimya ve maddeler, biyoloji ve insan vücudu, biyoloji ve beslenme, biyoloji ve bitkiler, fizik ve kuvvet, biyoloji ve hayvanlar, kimya ve fosil yakıttır.

Akademik İngilizce dersleri özet çıkarma, not alma, sözlük kullanımı, grafikleri yorumlama, küçük sunumlar, kütüphane kullanımı, paragraf yapısı gibi konular içermektedir. IELTS dersleri dört temel beceriyi geliştirmeye yöneliktir ve öğrencileri sınavlara hazırlar. İş dersi için problem çözme egzersizleri ile uygulamalı eğitim verilmektedir. Yaz okulu İngiltere’de İngiliz kültürü dersi ile İngiliz eğitim sistemine giriş anlatılmaktadır. Bu üniversiteleri de kapsamaktadır. Konular meclis, İngiliz yiyecekleri, aile hayatı ve ev hayatı, hobiler, sporlar,gelenekler, monarşidir. 

İngiltere Üniversite Hazırlık Yaz Okuluna Başvuru için Ne Yapmalıyım? 

Kings Pre University yaz okulu programına başvurmaya karar verdiyseniz, bizimle birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz. 

►Aşağıdaki online bilgi istek formunu doldurarak

►0 212 231 2543 nolu telefon numaramızı arayıp, danışmanlarımız ile görüşerek 

►Randevu aldıktan sonra Nişantaşı ofisimizi ziyarete gelerek.

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.