London School of English Dil Okulu Fiyatları

London School of English dil okulu, Londra dil okulları arasında köklü ve başarılı bir okuldur. 1912 yılında kurulmuştur ve kalitesinden ödün vermeyerek yoluna devam etmektedir. London School of English İngiltere’de üç lokasyonda bulunmaktadır. Bunlar; London School of English Canterbury , London School of English Holland Park ve London School of English Westcroft Square olarak üçe ayrılır.

London School of English ile Genel İngilizce eğitimleri

London School of English fiyat konusunda seçeceğiniz program ve ders sayısına göre farklılık gösteriyor. İlk olarak Yoğun Genel İngilizce derslerini örnek olarak verebiliriz. Bu derslere 18 yaş üstü öğrenciler katılmaktadır. Ders boyunca temel İngilizce ihtiyaçları karşılanır. Bu derslere iki haftalık bir süre için katılmak isterseniz katılabilirsiniz. Diğer ücretler ise katılınan hafta sayısına göre değişiklik gösterir. Bir diğer ders ise Yoğun Genel İngilizce’ye ek olarak verilen Bireysel İngilizce Eğitimidir. Bu ders Yoğun Genel İngilizce dersiyle birlikte size özel eğitmenle alacağınız derslerdir. London School of English Genel İngilizce 30 artı dersiyle yetişkin İngilizce dersi severleri de davet ediyor. Bu derste 30 yaş ve üzeri öğrenciler yaşıtlarıyla bir arada derse katılıyorlar. Bu derslere de yoğun İngilizce dersleri gibi ek bireysel İngilizce dersi ilave edilebilir.15 saat grup dersi 15 saat bireysel ders olarak ayrılan program çok tercih edilenler arasında geliyor.

London School of English ile Bireysel Özel Dersler

Bireysel İngilizce dersleri sadece size özel olarak alınabilir. Pazartesi Cuma günleri arasında ve 08.00-17.30 saatleri boyunca İngilizce dersini bireysel olarak alabiliyorsunuz. Bu kursa iki kişi katılırsanız fiyatlar da ona göre değişiklik gösteriyor. Ancak bu zaman dilimi dışında örneğin tatil günlerinde yine bireysel olan bu dersleri almak isterseniz bu seçenekler de mevcut. Görsel İngilizce dersleri Skype üzerinden gerçekleştiriliyor ve buna ek olarak İngilizce telaffuz dersleri de veriliyor. Bu dersler karşılıklı yapılabiliyor veya Skype üzerinden devam edebiliyorsunuz. London School of English İngilizce telaffuz dersleri ile Genel İngilizce derslerini kurumsal gruplara da veriyor. Bu anlamda en çok tercih edilen okullardan olan London School of English İş İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi ve İngilizce Sınav Hazırlık derslerindeki başarısıyla tanınıyor.  Çünkü okulun farklı bölgelerde bulunan merkezleri ders türlerine göre ayrılıyor. 

London School of English yorumları ve eğitime katılan diğer öğrencilerimizin referanslarına ulaşmak için Nişantaşı ofisimiz ile irtibata geçiniz.

London School of English Westcroft Square Centre içerisinde sunulan eğitimler

Okulun üç merkezinden biri olan London School of English Westcroft Square Centre, Londra’nın batısında sakin ortamda modern bir binadır. Bulunduğu yerin adı ise Chiswick. Chiswick güzel görünümlü nehir kenarında  bir mahalledir. Bölgede restoranlar, dükkanlar, park yerleri ve açık alanlar bulunmaktadır. Ulaşım araçlarına da yakındır. Okula yakın aile yanı veya özel konaklama da mevcuttur. Buradaki okul 18 yaş ve üzeri öğrencilere Genel İngilizce, Sınava Hazırlık ve Üniversite Öncesi Eğitim sunuyor. Aynı zamanda iş hayatına yeni atılmış genç profesyoneller için de iş kursları bulunuyor. Okul her sene 50’den fazla ülkeden 18 yaş ve üzeri öğrencileri ağırlıyor. Yaş ortalaması ise 29’dur. Bu da okulu daha düşük yaşa hitap eden okullardan farklı kılıyor. Bu durum yaş ortalaması daha yüksek öğrencilere de ingilizcelerini geliştirme fırsatı sunuyor. Haftalarca veya aylarca ne kadar süre olursa olsun burada kurulan arkadaşlıklar kazanılan deneyimin özel bir parçası oluyor. İngiltere’deki deneyiminiz dili öğrenmeniz kadar önemlidir. Buradaki seyahatiniz, konaklamanız, katıldığınız aktiviteler, yemek araları her şey büyük bir titizlikle organize ediliyor. Özel ders programları sohbet sınıflarını içeriyor. Bu sayede pratik yapmanız için birden çok seçenek oluşuyor. Uzun dönem gitmeyi planlayanlar için ise danışmanlar orada bulunulan süre içerisinde öğrencilere hep yardımcı oluyorlar. Derslerde ne kadar ilerlediğinizi takip ediyorlar. Memnun değilseniz ders programınızı değiştiriyorlar. Burada İngilizcenizi sınıf dışında da geliştirme şansınız oluyor.

London School of English Westcroft Square Centre’da sunulan kurslar:

Intensive General English yani Yoğun Genel İngilizce pratik bilgi veren, becerileri geliştiren ve akıcılık kazandıran bir kurstur. Dinamik öğretme teknikleri ve en son teknoloji ile dersler veriliyor. Bu derse son derece motive olan yetişkinler katılıyorlar. Amaç birbirinden farklı durumlarda İngilizceyi kullanma becerisini geliştirmektir. Bu durumlar seyahat, iş veya İngilizce konuşulan bir ülkede yaşamak olabilir. Yoğun Genel İngilizce programı hızlı bir ilerleme ile sonuçlanıyor. Dersin sonunda daha güvenle iletişim kurabilme, daha akıcı konuşabilme, gramer ve kelime bilgisinin gelişmesi, İngilizce konuşulan bir ortamda sosyalleşebilme, sınav kurslarında daha başarılı olabilme ve İngilizce gerektiren bir işte başarılı olabilme mümkün oluyor. Sabah dersinin içeriği aktif konuşma, farklı ses kayıtlarının dinlenmesi, gramer pratiği, kelime bilgisini geliştirme, iletişim stratejileri geliştirme, güvenli ve akıcı okuma, daha iyi yazma becerileri, tartışmalar ve rol canlandırmalar ve telaffuz çalışmaları içeriyor. Öğleden sonra dersleri sosyal ve kültürler arası İngilizce, Work and Travel için İngilizce, Modern British kültürü, medya ve haberler, filmler ve diğer sanat konularını içeriyor. Okulda aynı zamanda öğrencinin rahatça çalışabilmesi için kişisel çalışma alanları bulunuyor. Burada birden çok çalışma masası , bilgisayar ve yazıcı mevcut.

IELTS Hazırlık Kursu

IELTS Hazırlık Kursu Westcroft Square Center’daki bir diğer kurstur. Bu kurs yoğun olarak IELTS hazırlık çalışmalarına odaklanır. Temel dil becerileri üzerine ve sınav teknikleri üzerine çalışmalar gerçekleştirilir. Bu sınavdan alınacak puanla istenilen üniversiteye giriş hedefleniyor. Bu sınava yurtdışındaki üniversiteler tarafından ihtiyaç duyuluyor. Özellikle Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere gibi ülkelere gidiş için gereklidir. Bu kurs alınabilecek en iyi IELTS puanını elde etme, daha iyi dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerinin kazanılması, akademik ve genel kelime bilgisinin daha geniş çaplı olması ve geliştirilmesi gereken alanların fark edilmesi ile sonuçlanır. Sınav egzersizleri boyunca öğretmenden geri bildirim alınıyor böylelikle öğrenciye gerekli tavsiyeler veriliyor ve düzeltmeler yapılıyor.

Üniversite için İngilizce kursu Westcroft Square’deki bir diğer derstir. Bu kurs boyunca üniversitedeki akademik İngilizce eğitimine takviye yapılıyor. Bu kurs sayesinde araştırma yapma, grup sunumlarını hazırlama, kritik analizler ve uzun yazılar başarıyla tamamlanıyor. Üniversite için İngilizce kursu uluslararası öğrenciler ve Avrupa Birliği öğrencileri için düzenlenmiştir. Bu ders İngilizce konuşulan ülkelerde lisans ve lisansüstü dereceler için veriliyor. Gruplar az kişi tutuluyor en fazla 12 kişi içeriyor. Bu kurs sayesinde dersleri daha etkin dinler hale geliniyor, akademik yazılar daha kolayca yazılıyor, akademik kelime bilgisi ve gramer gelişiyor, bir üniversite dersinde gerekli olan araştırma becerilerinin ilerlemesi sağlanıyor, üniversitedeki çalışma kültürünü daha iyi kavrama sağlanıyor ve tartışmalarda daha etkin bir rol oynama oluyor. Üniversite için İngilizce kursu ile okunulan metinlerde daha hızlıca bilgi bulma sağlanıyor. Özet çıkarma ve yorumlama yapılıyor. Makale yapısı gözden geçiriliyor. Tartışmalar nasıl yapılır anlatılıyor. Seminerler gerçekleştiriliyor. Takım çalışması yapılıyor ve sonunda bir grup sunumu gerçekleştiriliyor.

Westcroft Square merkezinde verilen dersler Yoğun Genel İngilizce, Üniversite için İngilizce, IELTS Hazırlık kurslarıdır.

London School of English, Holland Park Merkezi

Okulun bir diğer merkezi ise London School of English Holland Park. Geleneksel bir bina içerisinde yer alan okul Holland Park’ın güzel bir bölgesinde çok bilinen Notting Hill’e sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Okulun bulunduğu bölge yeşillik içerisinde ve sakindir. Oxford Street’e 15 dakika uzaklıkta Avrupa’nın en gelişmiş alışveriş merkezi olan Westfield London Shopping Centre’a sadece 5 dakikalık uzaklıktadır. Burada verilen derslerin çoğu 30 yaş üzeri öğrenciler içindir. Ortalama kalma süresi ise 4 haftadır.

Hukuk İngilizcesi Kursu 


Holland Park’ta daha çok mesleki eğitimler verilmektedir. Bunlardan bir tanesi Hukuk İngilizcesi Kursu’dur. Bu kurs 20-30 yaş aralığında olan avukatlara ve hukuk öğrencilerine verilmektedir. Yasal konuları içerir. Sözleşme tasarlamaya ve adli dava çalışmalarına odaklanır. Kurs sonunda etkili bir iletişimci olunur. Yasal ve yasal olmayan durumlarda kullanılan dil becerileri geliştirilir. Kursun süresi 3 haftadır. Kursa katılanlar yazma ve konuşma becerilerini resmi ve resmi olmayan durumlar için geliştirirler. Bunlar arasında ortaklar, müşteriler, iş arkadaşları arasında geçen karmaşık yasal konular ve kavramlar iletişimi yer alır. Buna toplantılar, tartışmalar ve network kurma gibi süreçler de dahil oluyor. Kurs sonrası daha geçerli bir belge isteyenler için TOLES sınavı hazırlık kursu öneriliyor. Bu kurs 1 hafta sürüyor. Kurs sonrasında hukuk ortamında daha güvenli iletişim kurar hale geliniyor. Öğrenciler hukuk terminolojisini daha etkin kullanabilir oluyorlar. Öğrenciler tartışma ve toplantılara daha güvenli katılım sağlayabiliyorlar. Network kurma becerileri gelişiyor. Ceza Hukuk’u, Medeni Hukuk, Sözleşme Hukuk’u ve Avrupa Birliği Hukuk’u konularını içeren kelime bilgisi geliştiriliyor. Dava çalışmaları, yasal süreçler, tartışmalarda akıcı bir konuşma elde ediliyor. Old Bailey’e ve hukuk mahkemelerine ziyaret gerçekleştiriliyor.

Üst Düzey Yöneticiler için İş İngilizcesi Programları

Business & Professional English yani İş İngilizcesi Kursu 30 yaş ve üzeri öğrencilere veriliyor. Bu dersler küçük gruplar halinde oluyor. Sunum yapmada, uluslararası toplantılarda, kültürler arası network kurmada ve diğer profesyonel durumlarda bulunabilme adına güven kazandırıyor. Bu kurs deneyimli profesyoneller için ideal oluyor. İş hayatında etkili iletişim kurmak için bu kursu tercih ediyorlar. Tartışmalara daha siyasi açıdan yaklaşabiliyorlar. İkna kabiliyeti, pazarlık yapma, sosyal uzlaşma gibi konularda öğrenci kendini geliştiriyor. Kendini açıkça ifade edebilme becerisi, vurgu yapma, email yazma, telekonferans yapma, gramer anlamında akıcılık, kültürlerarası farkındalık gibi yetkinlikler öğrenciye kazandırılıyor.

Holland Park merkezinde Genel İngilizce, Bireysel İngilizce, Hukuk İngilizcesi, İş İngilizcesi dersleri verilir.

London School of English, Canterbury Merkezi ile Yoğun Bir Eğitim Dönemi

London School of English Canterbury Merkezi 30 yaş ve üzeri öğrencilere Genel İngilizce ve İş İngilizcesi derslerini sunuyor. Okul binası ünlü Canterbury Kilisesi’ne 5 dakika yürüme mesafesi uzaklığındadır. Burada arkadaşça ve sakin bir atmosfer vardır. Kendi bahçesi ve kahve içme alanı bulunuyor. Başlıca alışveriş caddelerine, kafelere, restoranlara, barlara, turistik atraksiyonlara yine yürüme mesafesi yakınlığındadır. Burada öğrencilerle tıpkı bir aile gibi ilişki kuruluyor.

Canterbury’de verilen Intercultural Competence plus Business and Professional English yani Kültürler arası Yeterlilik artı İş ve Profesyonel İngilizce dersi, kültürel birikimin, öz farkındalığın, iletişim becerilerinin gelişmesini sağlıyor. Uluslararası bir ortamda daha etkili çalışmaya yardımcı oluyor. Bu ders sonucunda kültürel ve kişisel tercihler belirleme, kültürler arası değerleri ve davranışları belirleme, uluslararası seyirciye etkin bir sunum yapma, uluslararası ilişkiler kurmak için sosyal becerileri kullanma gibi yetkinlikler kazanılıyor. Ders tümüyle küresel bir düşünce yapısı oturtuyor.

Diğer bir ders ise Global Leadership plus Business and Professional Leadership yani Küresel Liderlik artı İş ve Profesyonel Liderlik. Bu ders kültürler arası liderlik ve uluslararası yönetim becerilerinizi geliştiriyor. Yöneticiler ve liderler için geçerli olan bu ders uluslararası stratejilere yönlendiriyor. Ders sayesinde liderlik stilini daha iyi kavrama, kültürler arası değerleri belirleme, yöneticilerin ve liderlerin kültürler arası beklentilerini anlama, uyum sağlama ve takım çalışmasında başarılı olma, küresel düşünce yapısını anlayabilme gibi yetkinlikler kazanılıyor.

Canterbury’de verilen dersler, Genel İngilizce 30 artı, İş ve Profesyonel İngilizce 30 artı, Bireysel İngilizce Eğitimi, Global Liderlik artı İş ve Profesyonel Liderlik, Kültürler arası Yeterlilik artı İş ve Profesyonel İngilizce dersidir.

Önceden de bahsettiğimiz üzere görsel dersler de London School of English’ta bulunuyor. London School of English Skype Dersleri belli konuları içeriyor. Bunlar Genel İngilizce, İş İngilizcesi (sunumlar,toplantılar,tartışmalar,network kurma) Sınav Hazırlıkları(IELTS), Üniversite için İngilizce, Profesyonel İngilizce(Bankacılık,Medikal,Teknik) ve Hukuk İngilizcesi’dir (TOLES sınavı içeriyor). Bu derste eğitmen öğrenciyle hedefleri hakkında görüşür İngilizce seviyesini belirler ve birlikte çalışmaya başlar. Minimum 5 saattir. Her gün ve günün her saati bu dersler verilmektedir.

Londra dil okulları içerisinde prestijli bir okula gitmeyi düşünüyorsanız kesinlikle London School of English dil okulu tercihleriniz arasında olmalıdır.

London School of English Dil Okulu Fiyatları 
Program 4Hafta 6Hafta 8Hafta 12Hafta 16Hafta 24Hafta
Intensive General English 1720,00 £ 2515,00 £ 3290,00 £ 4765,00 £  6155,00  £ 8685,00 £ 
English for University 1720,00 £ 2515,00 £ 3290,00 £ 4765,00 £  6155,00  £ 8685,00 £ 

► IGE (Intensive General English): 22 saat haftalık ders saatidir.

► Okul kayıt ücreti 70 GBP.               

►1 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında yoğun sezon ücretii haftalık £50 GBP ek ücret alınır.

Business and Professional English +30

Yönetici pozisyonunda görev alan kişilere uygundur

£1150/ Haftalık Ücret (Grup Kursu - Full Time)

£740/ Haftalık Ücret (Grup Kursu - Part Time)

 £1940/ Haftalık Ücret (15 Saat Grup + 15 Saat Bireysel Eğitim)

£1540/ Haftalık Ücret (15 Saat Grup + 10 Saat Bireysel Eğitim)

Young Business English

20-30 yaş grubuna özel iş İngilizcesi eğitimidir.
£530/ Haftalık Ücret (24 Saat Grup Kursu haftalık)

Legal English: Commercial Lawyers
£1250/ Haftalık Ücret (Grup Kursu)

Legal English: Young Lawyers

Hukuk bölümünde okuyan ve yeni mezun olmuş genç avukatlara özeldir.
£1770/ 3Haftanın Ücreti (Grup Kursu)

London School of English Konaklama Fiyatları
Program 4Hafta 6Hafta 8Hafta 12Hafta 16Hafta 24Hafta
Aile Yanı (TO, BB) 720,00 £ 1080,00 £ 1440,00  £ 2160,00 £  2880,00 £ 4320,00 £ 
Aile Yanı (TO, OB) 900,00 £ 1350,00 £  1800,00 £ 2700,00 £  3600,00 £ 5400,00 £
Öğrenci Yurdu (TO, OB) 1320,00 £ 1800,00 £ 2400,00 £ 3600,00 £ 4800,00 £ 7200,00 £

Konaklama kayıt ücreti 50 GBP’ dır.


TP: Tam Pansiyon (Sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri dahil)

YP: Yarım Pansiyon( sabah kahvaltısı, akşam yemekleri dahil)

BB: Bed & Breakfast ( sabah kahvaltısı dahil)

TO: Tek kişilik oda

OB: Özel Banyo

Aile yanı konaklamada banyo paylaşımlıdır. Okula uzaklık ortalama 40 dakikadır.

> London School of English 2020 fiyat listesini indirmek için lütfen bu linke tıklayınız.

London School of English ile İlgileniyorum , Ne Yapmalıyım? 

London School ile ilgileniyor ve kayıt yaptırmak istiyorsanız bize birkaç farklı yöntem ile ulaşabilirsiniz: 

- Online bilgi istek formunu doldurarak.

- Ofisimizi arayarak 0 212 231 2543

- Yüz yüze görüşme yapmak için Nişantaşı ofisimizi ziyarete gelerek

İngiltere'nin en iyi dil okullarına İngiliz Levant Education uzmanlığından faydalanarak kayıt yaptırın, konaklama ve ziyaretçi öğrenci vizeniz hızlı bir şekilde temin edilsin. İngiltere'de keyifli bir dil eğitimi programına Levant ile adım atın. 

 

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.