Yurtdışı Tıp Fakültesine Hazırlık Yaz Okulu, Kings Oxford Medical Summer

Yurtdışında tıp fakültesine gitmek isteyen öğrencilere özel Tıp hazırlık yaz okulu programlarına katılın. İngiltere tıp fakültesi ve yurtdışı tıp fakültesine hazırlık için ideal bir program sunan Kings Oxford Medical Summer School  tıp ve sağlık bilimleri alanında üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler için düzenlenen özel bir yaz okulu programıdır. Tıp Fakültesine ön hazırlık niteliğinde olan bu program  tıp alanında başvuru için giriş çalışmalarını içerir.

Program sağlık alanında profesyonel olmak isteyenler için kariyer olanakları hakkında geniş bir bakış açısı kazandırmaktadır. Gerek yurtdışında, gerekse İngiltere'de tıp fakültesine başvurular nasıl yapılır, süreç nasıl ilerler, başvuru şartları nelerdir ve nasıl hazırlık yapmak gerekir bu yaz program ile öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda İngiltere’nin önde gelen üniversitelerine giriş için gereken tüm detaylar Medical Summer School'da size sunulur. Eleştirel düşünce, sunum,tartışma becerileri,tıp ile ilgili güncel sosyal ve etik konular ile ilgili becerileri İngiltere yaz okulunda geliştirebilirsiniz.

Kings Oxford Medical Summer , Tıp Fakültesine Hazırlık Yaz Okulu, Program Detayları:

Başlangıç Tarihi: 3 Temmuz 2022
Süre: 2 hafta
Lokasyon:  Oxford, İngiltere
Gerekli İngilizce dil bilgisi: IELTS 5 bandı
Yaş aralığı:  15 yaş 
2 haftalık paket program ücreti: £ 2985 GBP
Program ücretine dahil olanlar:  Haftada 24 ders, kampüs içerisinde tek kişilik oda da konaklama, tüm sosyal ve sportif aktiviteler, havalimanı trasnferi London Heathrow gidiş-dönüş, 24 saat denetim, Kings Medical Summer School katılım sertifikası. 

Medical Summer programı süresince, tıp ile ilgili ziyaretler yapılmaktadır ve misafir konuşmacılar konferanslar vermektedir. Bu kapsamda yurtdışı tıp fakültelerine kabul ve bir öğretim üyesi ile tıp fakültesine ziyaret de yapılır. Kings Oxford şehrinde sunulan bu son derece donanımlı programa katılabilmek için IELTS sınavından 5,0 seviyesinde bir İngilizce derecesine sahip olmanız istenir. Buna denk olacak şekilde İngilizce yeterliliğiniz Levant Education Nişantaşı ofisinde ölçülür. Tıp Fakültesi yaz okulu programı  2 hafta sürelidir ve  5-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmektedir. Haftada 24 saat ders işlenir, sınıflardaki kişi sayısı 8 ile 12 arasında değişmektedir. Tıp Fakültesi yaz okulu programına katılmak için   14 ve 17 yaş arasında olmanız gerekir.

Kings Oxford kampüsünde program boyunca, sabah kahvaltısı öğle ve akşam yemekleri sunulmaktadır. Tek kişilik özel banyo ve tuvaletli odalarda konaklama vardır. 24 saat güvenlik sağlanır.

Kings Oxford Medical Summer Programme ile bir doktor olmanın gerçek anlamda neler içerdiği, gerekli becerileri ve kişisel yetkinlikler öğrenciye aktarılır. Tıp okullarına giden yollar öğretilir, öğretme tekniklerindeki farklar anlatılır. Üniversitelerin başvurunuzda nelere baktığı ,hem resmi nitelikler hem de kişisel faktörlerin neler olduğu konularında bilgi verilir. Bu profesyonel yolculukta göstereceğiniz yaklaşımlar hakkında bilgi birikimi sağlanır. Çalışma becerileri geliştirilmektedir. Sınıf içerisinde ve dışında  zamanın en iyi şekilde kullanılması sağlanır.  Medikal görüşmelere hazırlık ve pratiğin nasıl olması gerektiği bilgisi verilmektedir. Kişisel beyanda neler olması ve olmaması gerektiği belirtilmektedir. UKCAT (University Clinical Aptitude Test) ve BMAT (Biomedical Admissions Test) sınavlarına hazırlık aşamaları yine bu program içerisinde sunulur. Tam zamanlı bir tıp fakültesi başvurusu için önce evde nasıl bir hazırlık yapılması gerektiği anlatılmaktadır.

Kings Oxford’da verilen Medikal Yaz Programı sağlık ve buna bağlı profesyonel işleri öğrenmek isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Prestijli bir iş sahibi olmak isteyenler için tıp popüler bir seçenek olsa da bunun sizin için gerçekten doğru bir karar olduğuna emin olmanız gerekmektedir. Program tıp alanında başvuru yapacaklar için bir giriş ve ön hazırlık niteliğindedir. Aynı zamanda bu program eşliğinde Akademik Yaz Programı ve dil programlarını alabilirsiniz.

Bununla birlikte verilen dersler arasında İngilizce dili, sağlık bilimi, medikal işleri anlama, tıp fakültelerinebaşvuru, eleştirel düşünce ve tartışma becerileri, tıp fakülteleri seçme ve eleme mülakat ve panel görüşmelerine hazırlık, medikal işlerde dikkat ve özenin rolü, medikal ahlak dersi gibi konular mevcuttur.

Kings Oxford Medical Summer Yaz Okuluna Başvuru için Ne Yapmalıyım? 

Kings Oxford Medical Summer yaz okulu programına başvurmaya karar verdiyseniz, bizimle birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz. 

►Aşağıdaki online bilgi istek formunu doldurarak

►0 212 231 2543 nolu telefon numaramızı arayıp, danışmanlarımız ile görüşerek 

►Randevu aldıktan sonra Nişantaşı ofisimizi ziyarete gelerek.

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.