Los Angeles Dil Okulu ve Los Angeles Dil Okulları Fiyatları

Los Angeles Dil Okulu ve Los Angeles Dil Okulları Fiyatları 2022

Amerika dil okulları arasında Los Angeles dil okulları ve seçenekleri en popüler tercihlerden biridir. Levant Yurtdışı Eğitim’in Amerika dil okulu uzmanı danışmanları ile Los Angeles’ta unutulmaz bir İngilizce dil eğitimi almaya ne dersiniz? Los Angeles dil okulları arasında tercih edebileceğiniz en kaliteli dil okullarını, üstelik Türk öğrencilere sunulan indirimli fiyatlarıyla bu sayfada inceleyebilir ve uzman danışmanlarımız ile Amerika dil okullarına başvuru yapabilirsiniz. Los Angeles dil okulları fiyatları, Los Angeles dil okulu yorumları, Los Angeşes şehrinde konaklama, Los Angeles’ta yaşam, Amerika vizesi ve aklınıza gelen tüm sorular için danışmanlarımız ile dilediğiniz zaman görüşmeye başlayabilirsiniz.

Los Angeles dil okulları arasından seçebileceğiniz  kaliteli dil okulları  EC Los Angeles ve Kings Los Angeles olacaktır.

EC Los Angeles Dil Okulu ve Santa Monica’da Yaşam

EC Los Angeles dil okulu, modern bir öğrenme alanıdır ve Güney Kaliforniya kıyı şeridinde  Santa Monica sahiline sadece 5 dakika uzaklıktadır ve Santa Monica İskelesi’ne yakındır. Burada güneş yılın 340 günü parlar. Okul tüm yemek yenen yerlere, mağazalara ve  gece hayatı ile ünlü  Third Street Promenade’a 2 dakikalık uzaklıktadır. Malibu, Hollywood ve Beverly Hills’e kısa bir araba yolculuğu uzaklığındadır. Burası 2012 yılında kurulmuştur. Merkezin kapasitesi 225 kişiliktir. Sınıf sayısı 21’dir. Minimum yaş sınırı 16’dır. Sınıf başına düşen öğrenci sayısı ortalama 12’dir en fazla 15 olabilmektedir. Okulun içerdikleri arasında öğrenci oturma alanı, 29 internet erişimi olan bilgisayar, bireysel çalışma odası, merkez içerisinde ücretsiz internet erişimi, sosyal ve kültürel programlar, kütüphane, tüm sınıflarda interaktif yazı tahtaları, dua odası ve üniversite kabul servisi bulunmaktadır.

EC Los Angeles Yaz Okulu ( 10- 17 yaş arası)

EC Los Angeles dil okulu’nda 18 yaş ve üzeri öğrenciler eğitim alabilirler. 10-17 yaş arası olan öğrenciler Los Angeles yaz okulu ve yaz kampı programlarına dahil olmak isterlerse California State Üniversitesi Los Angeles kampüsünde yaz aylarında eğitim alırlar. Küçük yaş grubu öğrenciler için Los Angeles yaz okulu programları hakkında bu linki ziyaret ediniz.

EC Los Angles Dil Okulu- Yetişkin öğrencilere sunduğu eğitim ve aktiviteler

EC Los Angeles dil okulu uluslararası öğrencilerle birlikte harika vakit geçirebileceğiniz bir seçim olacaktır. Eğer Amerika’da İngilizce öğrenme gibi bir niyetiniz varsa, EC Los Angeles dil okulu sadece size yararlı dersler vermekle kalmayıp aynı zamanda eğlenceli aktiviteler ile deneyiminizi unutulmaz kılar. İşte bazı EC Los Angeles dil okulu aktivitelerine örnekler;

Los Angeles ilk Universal Stüdyo tema parkı ve Warner Bros Stüdyolarına ev sahipliği yapmaktadır. Her ikisi de ABD film endüstrisinin evi olan Hollywood'da bulunur. Bu nedenle EC Los Angeles dil okulu favori aktivitelerinden birisi televizyon gösterisi kayıtlarına gitmektir. Geçtiğimiz yıllarda EC Los Angeles öğrencileri Warner Bros Stüdyolarında çekilen canlı televizyon gösterilerine katıldılar ve birden çok ünlüyle karşılaştılar. Örneğin Friends dizisinden Joey Tribbiani’nin her zaman Studio City’de canlı gösterileri oluyor. Hatta onu görmek için gerekli olan biletler ücretsiz veriliyor. Sitcom kayıtları dışında, aynı zamanda America’s Got Talent’a gittiler. O gece yarışmanın önceki kazananları ve finalistler Los Angeles’ta en iyi gösteriyi yapmak için toplandılar.

Eğer spora meraklıysanız Los Angeles’a bayılacaksınız demektir. Kendinizi  NBA için Los Angeles Lakers ve Clippers, beyzbol için Dodgers ,Amerikan futbolu için Rams, futbol için LAFC’yi tutarken bulacaksınız. Örneğin, bir Ekim ayında EC Los Angeles öğrencileri Lakers’ın Warriors’a karşı olan maçını izlemeye gittiler. Öğrenciler maç alanına ulaştıklarında  LeBron James ve Anthony Davis’i gördüler. Öğrenciler bu maçı izlerken son derece kaliteli vakit geçirdiler.

Los Angeles aynı zamanda sanat ve modanın şehridir. Modern güzelliğe bir göz atmak için Getty Müzesi'ne, Yayoi Kusama'nın The Broad for an “Infinity Mirrored Room” una, Amerikan müzik tarihi için Grammy Müzesi'ne gidebilirsiniz. Bunların dışında keşfedecek daha çok şey vardır.

İlkbahar aylarında EC Los Angeles dil okulu öğrencilerinin ilgisini çeken bir diğer aktivite, Hollywood işaretinin olduğu yere doğa yürüyüşüne gitmek veya Griffith Observatory’de piknik yaparken pizza yemektir. Los Angeles’ta Noel zamanını iyi değerlendirmek için ise ışıklarla büyüleyici şekilde süslenmiş Beverly Hills ve Rodeo Drive’a gidilir.

Los Angeles aynı zamanda tema parklarının başkenti olarak bilinir. Universal Stüdyoları, Hollywood, Disneyland Resort, Six Flags Magic Mountain, Knott’s Berry Farm Los Angeles’ta yer alan dünyaca ünlü tema parklarıdır ve EC öğrencileri hepsini deneyimlemiştir. Özellikle Cadılar Bayramı zamanı bu tema parklarına ilgi daha da artar. EC Öğrencilerinin çoğu Universal Studios Halloween Horror Nights ve Knott's Scary Farm'daki etkinlikleri sevmişlerdir. En korkunç ve en uzun Cadılar Bayramı labirentlerinden bazıları orada! Tema parklarını seviyorsanız, uğrayabileceğiniz yerler, The Wizarding World of Harry Potter, Star Wars: Galaxy’s Edge ve Six Flags Magic Mountain’daki roller coaster’lardır. Disneyland’de ise yeni Avengers kampüsü açılmıştır.

Daha fazlasını mı istiyorsunuz? EC Los Angeles dil okulu öğrencileri her yeni yılı Las Vegas’ta kutlarlar. Burada milyon dolarlar değerinde bir yeni yıl partisi yapılır, harika havai fişek gösterileri yapılır ve bu kutlamaya yaklaşık  800.000 kişi katılır. Ayrıca LA'de Cadılar Bayramı Balkabağı Oymacılığı Yarışması, Şükran Günü Potluck'u ve daha pek çok etkinlik dahil keşfedilecek çok şey vardır.

Kings Los Angeles Dil Okulu

Los Angeles dil okulları için tavsiye edeceğimiz bir diğer okul ise Kings Los Angeles’tır. Kings Los Angeles Hollywood’da Sunset Boulevard’da yer almaktadır. Burası efsanevi film endüstrisinin kalbidir. Okul  restoranlara,kafelere, kulüplere ve barlara yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Hollywood’un ve Highland Shopping Mall’ın ünlü butiklerine, ikonik Hollywood sinema salonlarına yakındır. İki bitişik binadan oluşur. Yakın zamanda yeni bir tadilat yapılmıştır. Kings Los Angeles’ın sosyalleşmek ve yemek için harika açık alanları vardır. Dersler aydınlık geniş sınıflarda gerçekleşir ve bir Apple Mac bilgisayar süiti vardır. Bu son derece modern okul harika tesis olanakları sunmaktadır. Eğlence açısından da mükemmel bir lokasyonda yer almaktadır. Burada bulabilecekleriniz arasında şık bir okul binası, iyi donanımlı  geniş sınıflar, interaktif beyaz tahtalar,filmler ve videolar izlemek için geniş ekranlar, geniş ve aydınlık resepsiyon alanı,Bilgisayar Öğrenme Merkezi, ücretsiz internet erişimi,mutfak,yakın mesafede büyük  kafe ve yemek yerleri, kampüs içi konaklama yer almaktadır.

Kings Los Angeles dil okulunda okumak için birden çok sebep vardır. Los Angeles, her köşesi heyecanla dolup taşan canlı bir şehirdir! Sahillerden dağ tepelerine kadar, Hollywood Boulevard’dan Rodeo Drive’a, bu şehirde her zaman yapabilecek bir şeyler bulursunuz. Los Angeles İngilizce çalışmak için de ideal şehirlerden biridir. Öğrenciler Los Angeles kültürünü yaşarlar ve  İngilizce  pratik yapmak için pek çok fırsat doğar. 

Kings Los Angeles Dil Okulu eğlence ve aktiviteleri

Los Angeles dünyanın eğlence başkenti olarak bilinir. Ünlü Pantages Tiyatrosu’nda bir gösteri izleyebilirsiniz. Hollywood Boulevard’da bir kırmızı halı etkinliği yakalayın. Sanatla ilgilenenler için birkaç müze vardır. Bunlardan bazıları, MOCA, The Broad, Hammer Museum’dur. Los Angeles’ta okuyan öğrencilerin aktivite ve eğlence sıkıntısı olmayacaktır.

Harika hava

Çoğu insan Los Angeles’a hava durumu sebebiyle taşınır. Yıl boyunca muazzam güneş ışığı ve sıcaklığı alırsınız. Sıcak yazlar sahil gezileriyle ve sinema salonlarıyla keyif alınabilir hale gelir. Burada hava durumu ile ilgili daha az endişe yaşarsınız.

Doğa yürüyüşleri

Los Angeles parlak ışıkları, büyük caddeleri, yüksek binaları ile büyük bir şehirdir. Etrafını saran doğa parklarını ve dağları sık sık düşünmezsiniz. Los Angeles doğa yürüyüşleri için en iyi şehirlerden birisidir. En çok ziyaret edilen nokta ise Hollywood tabelasıdır. Çeşitli giriş noktaları ile zirveye doğru kolay veya zor bir yürüyüş gerçekleştirebilirsiniz. Diğer popüler yollar “The Bridge to Nowhere”, “Eaton Canyon Trail” ve “Sturtevant Falls”ı içermektedir. Şehir hayatına ara vermek isteyen öğrenciler, doğa yürüyüşü için botlarını giyebilir ve yola koyulabilirler.

Farklı kültürler                                      

Los Angeles birçok farklı kültüre ve insana ev sahipliği yapmaktadır. Los Angeles boyunca Meksikalı Amerikanlar, Japon Amerikanlar ve  Amerika’ya göç eden diğer yerel toplulukları göreceksiniz.  Japon-Amerikan Ulusal Müzesi’ni ziyaret etmek size Los Angeles’a gelen Japon göçmenlerin tarihini öğretecektir. Belki sizin kültürünüz de Los Angeles’ta tanıtılıyordur.

Yemek cenneti

Çeşitli kültürlerden oluşan bu şehirde   yemek kültürü de çok çeşitlidir. Los Angeles gurmeler için en iyi şehirlerden biridir. Özellikle yeni ve heyecan verici yiyecekler  denemeyi seviyorsanız, Los Angeles tam da olmanız gereken yerdir. Son derece lezzetli Çin yemeği tadımı için Chinatown’u ziyaret edebilirsiniz. Eğer canınız kızarmış tavuk çekiyorsa,”Howling Rays” şehirdeki en iyi ve en baharatlı sıcak tavuk restoranıdır. Yaz esnasında “626 Night Market” i ziyaret edip Los Angeles’ın en yeni yemeklerini tadabilirsiniz. Los Angeles’ta çalışırken değişik mutfakları deneyimlemeyi unutmayın.

Los Angeles Dil Okulları Fiyat Listesi 2022

Los Angeles Dil Okulu Fiyatları

Kings Education Los Angeles Dil Okulu Genel İngilizce  $1190 $1785 $2380 $3444 $4592 $6552  
Yarı-Yoğun İngilizce  $1498 $2247 $2996 $4158 $5544 $7392
TOEFL Hazırlık  $1498 $2247 $2996 $4158 $5544 $7392

EC Los Angeles Dil Okulu Fiyatı 

Genel İngilizce 20 ders $1320 $1980 $2640 $3780 $5040 $7470  
Yarı Yoğun İngilizce ders 24 ders $1485 $2228 $2970 $4005 $5340  

Yoğun İngilizce / TOEFL Hazılrık 30 ders

$1680 $2520 $3360 $4635 $6180 $8280

 

Los Angeles Dil Okullarına Kayıt Olmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

Los Angeles dil okullarına kayıt olmak için bizimle birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz.

►Online bilgi istek formunu doldurarak ( Covid-19 salgını nedeniyle Zoom üzerinden online görüşme talep edebilirsiniz.)

►Telefonda danışmanlarımız ile görüşerek 0 212 231 2543

►Nişantaşı ofisimizi ziyarete gelerek

Siz de Los Angeles’da bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız hemen Levant Yurtdışı Eğitim danışmanlarıyla iletişime geçin. Ders seçiminizden, konaklamanıza, Amerika öğrenci vizesine kadar tüm süreçlerde size destek verelim.

 

►Dikkatinizi çekebilecek diğer konular: 

Amerika Dil Okulları seçeneklerini inceleyin

Amerika Yaz Okulları ( 7-17 yaş arası) seçenekleri

Amerika Üniversite Başvuruları

Amerika Yüksek Lisans Başvuruları

Amerika'nın En İyi Üniversiteleri

Bilgi iste

Okul hakkında bilgi almak için formu doldurunuz.


Broşür Talep

Broşür talep etmek için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.